Privathospitalet Skørping

Privathospitalet Skørping er et moderne privathospital, der er placeret i Skørping, lidt uden for Aalborg. På privathospitalet Skørping er fokus på den gode behandling, og at tage udgangspunkt i den enkelte patient. Netop disse to ting ønskede de skulle afspejle sig i deres brand og hjemmeside.

Udfordringen

Reklamebureauet Det nye sort stod for projektledelsen; herunder visuel identitet, grafik og implementering, men indledte et samarbejde med Userfriends om usability-delen på hjemmesiden.

Privathospitalet Skørpings hjemmeside er en kompleks informationsside, der i sin oprindelige form stillede store krav til brugeren, fordi strukturen var indviklet og præget af lægefaglige termer.

Vores opgave gik primært ud på at kortlægge en ny informationsarkitektur og designe komponenter tilpasset brugsscenariet, samt løbende indgå i Det nye sorts udviklingsproces med sparring.

Løsningen

Kunden havde påbegyndt en kravsspecifikation, som vi fik som udgangspunkt. Vi bearbejdede kravene og indgik i dialog med kunden for at konkretisere og specificere disse yderligere.

Baseret på kravene stod vi for:

  • Menudesign og informationsarkitektur
  • Indholdsprioritering af alle websitets undersider
  • Design af søgefunktion og guide til behandlinger
  • Anbefaling til sidens tone for at kommunikere direkte til brugerne
  • Mobiloptimering

Vi er rigtig stolte af resultatet, og vi har virkelig nydt at arbejde sammen med både Mette fra Privathospitalet Skørping og Mette, Mads og Martin fra Det nye sort.

Har du lyst til at se resultatet af vores samarbejde i aktion, kan siden ses her.

Opdatering: Efter vi leverede siden, blev Privathospitalet Skørping opkøbt af CFR Hospitalerne. Derfor fører linket i billedet nedenfor videre til deres side i stedet for siden, vi var med til at udvikle.

Privathospitalets side på mobilen
Privathospitalet Skørping