GateHouse

GateHouse er et af Nordjyllands internationale softwarehuse. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling og salg af teknisk software og systemintegration til avancerede systemer, primært inden for satellitkommunikation og tracking.

Udfordringen

GateHouse stod for at skulle udvikle et nyt system til deres produktportefølje. For at komme rigtig fra start og få udviklerne til at medtage brugernes synsvinkel i udarbejdelsen af systemet, startede vi teamet op med en UX workshop. På denne måde kan udviklerne også i højere grad fungere som en “UX ressource” igennem udviklingen af systemet, og føle medejerskab for at give brugeren en god oplevelse.

Løsningen

Vi udarbejdede workshop materiale tilpasset kundens ønsker og fokusområder, og tog ud til teamet bestående af ti udviklere og managers, der alle deltog aktivt i workshoppen. Workshoppen dækkede:

  • Introduktion til brugercentreret design
  • Onboarding best practices
  • Øvelser i konstruktion af personas
  • Øvelse i identifikation af use cases
  • Øvelse i optimering af workflows

Workshoppen synliggjorde bl.a., at der var lidt blandede opfattelser af hvem slutbrugeren egentlig var, og førte til en god diskussion internt i teamet. Efter en veloverstået workshop med godt engagement fra teamet, modtog GateHouse vores slides fra workshoppen og har udtrykt ønske om at fortsætte samarbejdet i fremtiden.

GateHouse