Case: Privathospitalet Skørping – UX Design

[vc_row padding_bottom=”0px” border=”none” padding_top=”0px” no_margin=”true”][vc_column width=”1/1″ fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

Userfriends’ Blog

Case: Privathospitalet Skørping

3. November 2015

Privathospitalet Skørping Logo

Da reklamebureauet Det nye sort fik opgaven at lave et nyt ambitiøst website for Privathospitalet Skørping, indledte de et samarbejde med Userfriends om usability på hjemmesiden.

Privathospitalet Skørpings hjemmeside er en kompleks informationsside, der i sin oprindelige form stillede store krav til brugeren, fordi strukturen var indviklet og præget af lægefaglige termer.

Vores opgave gik primært ud på at kortlægge en ny informationsarkitektur og designe gode elementer tilpasset brugsscenariet, samt indgå løbende i Det nye sorts udviklingsproces.

Vores bidrag

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”2/3″]
  • Anbefalinger angående kommunikationsform og tone
  • Menudesign og informationsarkitektur
  • Indholdsprioritering af alle websitets undersider
  • Design af behandlingsguide
  • Design af søgefunktion til behandlinger
  • Mobiloptimering med fokus på vejvisning og direkte kontakt til hospitalet

Kort sagt stod vi for at bearbejde kravene og for usability/user experience-delen af designet, mens Det nye sort stod for projektledelsen, den nye visuelle identitet, det grafiske design og implementeringen af det nye site. Heldigvis blev der, selv med denne ret klare arbejdsfordeling, også tid til masser af sparring, så brugeroplevelsen kunne holdes konsistent trods justeringer undervejs.

Vi er rigtig stolte af resultatet, og vi har virkelig nydt at arbejde sammen med både Mette fra Privathospitalet Skørping og Mette, Mads og Martin fra Det nye sort.

Hvis du er nysgerrig på det nye skoerping.dk, så følg et af vores links her i casen. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til projektet eller til brugervenlighed/UX-design generelt.


[/vc_column][vc_column width=”1/3″]Skørping.dk på mobiltelefon
[/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *