Case: BAE Systems – Leje af konsulent

[vc_row padding_bottom=”0px” border=”none” padding_top=”0px”][vc_column width=”1/1″]

Userfriends’ Blog

Case: BAE Systems

30. Marts 2016

BAE AI usability konsulent case logo

BAE Systems AI i Nørresundby er et af Nordjyllands største softwarehuse. De manglede i det sene forår 2015 en konsulent med erfaring indenfor UX og .NET frontudvikling. Vi har i Userfriends Kim, som har arbejdet med begge dele, og han passede derfor perfekt til opgaven. Arbejdet er foregået over de seneste ni måneder, og det er blevet til mere end 750 timer på projektet.

BAE Systems AIs udfordring var, at de fire år tidligere havde startet et kundeprojekt op, som midlertidigt blev sat i bero. Her, fire år senere, udviste kunden interesse for at få projektet gennemført hurtigst muligt. De fire års forsinkelse betød, at der var sket en del ændringer i kundens organisation og behov, så udover arbejdet med design og udvikling, stod vi også for afklaring af nye krav og prioritering af disse.

BAE Systems AI er en international virksomhed, og kunden til dette projekt var baseret i udlandet. Derudover havde kunden et højt niveau af sikkerhed og fortrolighed, hvilket betød, at al kommunikationen med kunden og dennes brugere foregik igennem en godkendt ansat fra BAE Systems’ kontor i den pågældende region. Denne udfordring til trods bestod systemet kundens acceptance test uden problemer, og kunden har allerede udtrykt interesse for at tilkøbe flere features til systemet i fremtiden.

Mangler du også en hjælpende hånd til dit projekt, eller har du spørgsmål angående vores services eller god usability generelt, så kontakt os endelig – vi vil meget gerne tale med dig.

[/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *