Case: AIRTAME – Usability-evaluering

[vc_row padding_bottom=”0px” border=”none” padding_top=”0px”][vc_column width=”1/1″]

Userfriends’ Blog

Case: AIRTAME

Opdateret 14. Marts 2016

Udsigten fra et nyindrettet skrivebord

Crowd funding-successen AIRTAME, der i 2014 fik mere end 10 millioner kroner i støtte fra 14.000 Indiegogo-brugere, kom i sommer på markedet i hele verden. AIRTAME-holdet stod overfor at skulle optimere brugervenligheden i produktet, og Userfriends har hjulpet dem med at identificere indsatsområderne.

“Userfriends leverede en god, konkret og gennemarbejdet rapport. Vi fik understreget en masse steder, hvor vi kunne forbedre os, og det var lige til at handle udfra. Jeg kan klart anbefale at benytte Userfriends til at teste produkter og brugeroplevelse.”Steffen Hedebrandt, Marketingchef hos AIRTAME

AIRTAME er en HDMI-dongle, man sætter i sit TV, sin skærm eller projektor. Kort fortalt, fungerer den som et trådløst kabel imellem computer og skærm, så man let kan bruge en skærm eller en projektor eksempelvis i et møde- eller klasselokale, uden at skulle slås med kabler.

Da AIRTAME findes til både PC, Mac og Linux, passede budgettet bedst til en ekspertevaluering af softwaren frem for en mere tidskrævende usability test med faktiske brugere. Vi foretog heuristiske evalueringer af hele oplevelsen, på alle tre styresystemer, fra udpakning af kassen til første video-stream fra computer til skærm.

For at sikre, at AIRTAMEs udviklere alle kunne få del i observationerne fra evalueringen, skrev vi en lille let læst rapport på 15 sider, der beskriver 59 muligheder for usability forbedringer, 12 usability successer og 8 software bugs. Rapporten blev i januar brugt som grundlag for en større ændringsproces, der har gjort AIRTAME endnu bedre.

God brugervenlighed giver glade, tilbagevendende kunder – hvis du også kunne tænke dig sådan nogle, så kontakt os og kom forbi til en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at gøre jeres produkt endnu bedre, end det allerede er.

[/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *